Black and whiteHelgshopping

Svart. Svart. Svart. Fint. Fint. Fint.

Satinjacka, Rut mfl
Spetströja, Monki

Avskedsfest

I fredags var det avskedsfest hos Kajsa, som åker till Paris i ett år på lördag. Festen var verkligen lyckad, träffade en massa trevligt folk och hade kul.

Foto: Sarah

Kommer sakna dig Kajsa!! <3

Ny klass, ny linje, samma skola

Hej bloggen!

Har inte skrivit här på ett tag men det beror, som ni kanske förstår, på att jag har börjat skolan. Och nu går jag i ettan. Igen. Tidigare gick jag natur, men på grund av en dålig matte- och fysiklärare bestämde jag mig för att byta linje. Hela matte B kursen och halva Fysik A kursen gick inte alls bra, om man säger så. Men nu känns allt mycket bättre. För nu går jag nämligen samhäll i ettan. Dessutom har jag det bästa schemat jag någonsin har haft, har sovmorgon nästan varje dag och slutar runt två fram till fredag, då börjar jag åtta och slutar halv fyra. Lite synd att det är så just på fredagarna, men det är ändå helt okej. Dessutom slipper jag svenska A kursen som jag fick MVG i, så jag har lite håltimmar här och var och en dag slutar jag före alla andra. Underbart.

Jag var självklart tvungen att skämma ut mig andra dagen, typiskt mig. Vi gick på rundvandring och plötsligt kom en geting (som jag var livrädd för) och jag backade för att den inte skulle komma nära mig. Men då snubblar jag på någons väska och ramlar inför halva klassen. Där sitter jag och skrattar för mig själv. Det kallar jag pinsamt.

Klassen verkar bra och jag hoppas att den kommer att vara bra sen också. Det står lite still i huvudet just nu, så det här får nog räcka...

Puss

Birthday and Cupcakes!


Idag fyller söta Sarah år! Happy birthday honey!
Dom här fina cupcakesen har Sarra gjort. Aren´t they wonderful?

This summer


Nästan så att jag har skaffat mig en ny garderob denna sommar. Att shoppa är bland det bästa som finns! Synd bara att man inte har ett jobb och mer pengar i plånboken. Har ni hittat mycket fint denna sommar?

On my walls


The skirtTraderafynd

Garderobsrensning

Har tänkt att sälja lite kläder här på bloggen. Jag tänkte bland annat sälja min svarta adidaströja med guldränder på ärmarna. Den är i storlek 36, men jag tycker att den är en aning för liten för mig. Så om ni är intresserade är det bara att kommentera och lägga ett bud. Jag lägger upp en bild senare, ikväll eller imorgon. Tröjan kostade från början 600 kr, men jag säljer den för minst 300kr. Det är bara att buda. Lycka till!

Sötare än socker


Odd Molly

En tusenlapp fattigare, en kamera rikare.

Japp, så är det. Om bara några dagar kan jag hämta ut denna kamera. Denna underbara, ROSA kamera. Och jag får den för en tusenlapp! Kameran heter samsung digimax L110. Egentligen hade jag inte en tanke på att införskaffa en kamera nu, men min kompis som är ett kinderägg (brun på utsidan, men blond på insidan) lyckades klicka hem två stycken. Det var nog lika bra, annars skulle jag nog aldrig köpa en kamera, jag har ju velat han en i åratal. Så på måndag eller tisdag är jag en tusenlapp fattigare, men en kamera rikare. Längtar!


Jack


Detta är Jack, min systers son. Kan inte förklara med ord hur mycket jag älskar honom. Världens sötaste, både på utsidan och på insidan. <33333

En outfit

Body - Ginatricot
Kjol - Attraktivt By Amanda

Why do you have to live so far away?


En randig tröja.

Idag var jag Katti och Fia på stan. Där bestämde jag mig för att shoppa loss, trots att jag inte hade några pengar. Fast det blev ändå inte så mycket, men ett par cheap monday och en randig tröja från HMs barnavdelning (!). Den är jättefin, ni får se den när jag kommer hem! Puss och kram från ett wannabe stockholmsbarn!

RSS 2.0