Kreativitet

Igår pärlade jag och Elin pärlplattor som vi har tänkt att använda som smycken.2 2 2

...dagar kvar till Spanien. Nu känns det inte så avlägset längre.Längtar verkligen, särskilt när jag ser bilder som dessa!

En lugg


Har känt ett tag att det skulle vara kul att testa på att klippa lugg. Har varit lite trött på sneluggen och har tyckt att det har varit dags för en förändring. Därför klippte jag lugg nu i veckan, men inte hos frisören, nej, det var (den kanske blivande frisören?) Lisette som klippte mig. Duktig är du! Tack!

Spendera, eller bara sluta fundera?


Fick hem en tidning från H&M idag. Bläddrade igenom den utan vidare enthusiasm, då jag tänkte att de skulle ha det gamla vanliga. Men jag hittade några saker som jag inte skulle tacka nej till. Nu blev jag sugen på att beställa, vilket jag inte borde göra, eftersom jag sparar till Spanien. Men jag kanske kan önska mig i 18årspresent? Eller så tar jag och beställer bikinin nu, eller skorna, eller bh:n... kan inte bestämma mig.. Bikinin kommer jag ju ändå behöva i Spanien och skorna är bra för sommaren, mina är ändå sönderslitna.. Hur som helst vill jag iallafall ha dessa underbara skönheter! För tillfället önskar jag att jag aldrig hade öppnat den där H&M tidningen. Då hade jag både sluppit fundera och spendera.


2 0 0 9

GOTT NYTT ÅR!


RSS 2.0