Godis


Den snyggaste adidaströja jag någonsin har sett! Varför finns den inte i Sverige?

Stripes


Idag sa en kompis att jag hade köpt väldigt mycket den senaste tiden. Och jo det stämmer nog och tyvärr kan jag inte sluta. Detta får bli mitt nästa traderaköp. Har velat köpa denna tröjan tidigare, men den har varit slut i lager under lång tid. Så nu ska jag bannemig ha den! Det här får nog, nu är jag fatkiskt seriös, bli mitt sista köp på ett bra tag, åtmistonne några veckor. Idag var jag och Joella ändå desperata efter att hitta varsin ny tröja. Men vi hittade ingen. Så det får bli denna istället. Den är bara för fin tycker jag!

Today


Idag gick jag klädd med favoritkjolen från HMs barnavdelning och body från gina.

Shopaholic, that´s me!

I lördags fick jag lite pengar av mamma för att köpa en ny vinterjacka. Etersom jag kände mig nöjd med den jag redan har så tänkte jag att jag kunde lägga pengarna på några mysiga tröjor istället.

Tyvärr kan jag, när jag väl har fått lite pengar, inte behålla dom mer än ett dygn. Det är verkligen jobbigt, men allvarligt talat så klarar jag det inte! Så idag när jag och några kompisar var i stan hittade jag två saker. Först en I love NY t-shirt som jag velat ha ett tag så jag slog till, där rök 200 kronor. Sedan forsatte vi till REDDEVIL där dom har adidasjackor. Det gjorde inte saken bättre. Där hittade jag en skitsnygg adidaströja och kunde inte låta bli att köpa den. Så nu har jag blivit av med ganska mycket pengar idag och dessutom har jag en massa skulder. Jag vet faktiskt inte om jag borde behålla tröjan eller inte, så ni får gärna säga eran åsikt! Nej men, allvarligt talat, det här känns inte bra alls. Mina pengar bara försvinner. Jag kan inte behålla dom. Det går bara inte. Någon som kan bota en shopaholic som mig? Har inget emot tips på hur man kan stå emot att köpa allt fint man hittar i affärerna. Jag behöver lära mig att spara pengar!


Måndagsbarn




Jag saknar sommaren



Rosa, spets och sidenband


Ny blogg

Jag har en ny blogg. Jag kommer forsätta uppdatera här också, men kanske skriva mer om mode här (alltså kommer denna bloggen se ut ungefär som den redan gör), medan jag skriver om allt annat som rör sig i mitt huvud på den andra bloggen. Så kolla gärna in min nya blogg här.

Dancing


Nu är sommarens sista dagar här. Önskar att sommaren vore längre, jag önskar att den aldrig tog slut. Vill kunna dansa runt i mina kjolar. Vill kunna svalka mig i havet utan att frysa till is. Vill sola. Vill sitta på klippor och spela spel. Vill cyckla. Vill ha sommar. Sommaren gör mig lycklig.

Sommaren är bland det bästa jag vet. Men om vi inte hade haft höst, vinter och vår hade jag kanske inte tyckt att sommaren var så speciell som jag tycker att den är. Kommer sakna sommaren, men nu är det bara att välkomna hösten. Och hösten är faktiskt helt okej. Nu ska jag leta efter stora mysiga tröjor. Dricka varm choklad. Titta på film och umgås med vänner. Det är inte heller helt fel. Vilken är eran favoritårstid? Varför? Allitd kul att höra.

Din stil

Är med i dinstil tävling. Klicka här så får ni se inlägget. Och lämna gärna en röst eller kommentar. :)

En oförglömlig helg

I helgen var jag på Tjörn med några kompisar. Det var det roligaste jag haft på länge! Vi badade, vi åt kakor och godis i allt för stora mängder, vi babblade som aldrig förr, vi åt världens finaste middag, vi tog hundratals fina och fula bilder, vi satt på klipporna och spelade spel, vi skrattade så vi fick ont i magen, vi pratade om meningen med livet och blev nästan mentalsjuka, vi spelade in en video på våra fötter till bag in da box och en massa mer. Jag som funderat allt för mycket på meningen med livet den senaste tiden, tror jag just har hittat svaret.




RSS 2.0