Den femte!

För en stund sedan ringde rektorn från svenska skolan i Fuengirola och sa bland annat att jag var den femte ansökande. Jag är hur glad som helst! För det betyder att jag har stor chans att komma in. Jag hoppas, verkligen hoppas på att min dröm kommer att bli sann! Håll tummarna för mig!


Var med och rädda liv!

Klicka, klicka, klicka. Om ni klickar här är ni med och räddar liv. På sidan finns en länk som ni ska klicka på, så går en krona till rosa bandet. Klart att man klickar!

Längtan. Lycka. Frihet.


Längtan. Lycka. Frihet. Dom tre order beskriver nog bäst vad jag känner just nu. Jag lägtar till Spanien. Jag är lycklig för att jag längtar. Och det är lov, frihet!

Loooooooooov!

Äntligen är det lov och jag har lite mer tid för bloggen igen. Idag har jag bara slappat hela dagen. Sovit länge. Suttit inne på datan, kollat på tv (!) och skrivit ett personligt brev till svenska skolan i Fuengirola. Imorgon ska jag skicka in min ansökan, jag hoppas att det inte är allt för sent, men man kan ju anmäla sig fram till mars, dock är det ett begränsat antal platser. På torsdag kommer mina kompisar, Katti och Fia, från Stockholm och hälsar på. Jag längat som bara den! Fram tills dess ska jag bara ta det lungt, umgås med vänner och kanske gå på stan. Oj, va det var länge sedan jag shoppade. Insåg inte det förrän nu. Men jag har lärt mig att börja spara, och har åtminstonne pengar så att jag kan betala tillbaka Lisette snart. Skönt att bli av med alla skulder! Jag måste bara säga att det är jättekul att se att många fortfarande läser min blogg, blev faktiskt lite förvånad. Den här veckan ska jag iallafall vara aktiv på bloggen. Så nu får ni kika in ibland. Ni får ha ett bra lov allihopa. Nu ska jag kolla runt på lite andra bloggar. Pusshej!

Katti och Fia


Till höger och vänster om mig ser ni två av de bästa människorna som finns. Nu längtar jag till höstlovet då vi ska ses! Det kommer bli hur kul som helst! Antingen kommer jag till er eller så får ni komma hit. Jag saknar er Katti och Fia! Det är mer än två månader sedan vi sågs och nu är det bara två veckor kvar tills vi ses igen. Jag lääääääängtar! <333333

Btw, förlåt för den dåliga uppdateringen, men min blogg kommer nog se ut såhär ett tag framöver. Jag är upptagen med så mycket annat så det är svårt att finna tid till bloggen. Och så känns det tråkigt att uppdatera bara för sakens skull. Jag vill ju ha något roligt att uppdatera om också.

BlondinAnnie&FoundationDomme


Om 333 dagar

Om 333 dagar flyttar jag till Spanien. Jag ska bo där i ett år. Jag kan inte förklara hur mycket jag längtar, hur mycket jag ser fram emot det kommande året. Jag har aldrig velat något så mycket som jag vill nu. Jag tänker på det varje dag, jag tänker på hur det kommer att vara att bo där, men också hur det kommer att vara att lämna alla vänner. Men jag kommer ju tillbaka och alla mina vänner får självklart komma och hälsa på! Dessutom ska jag åka med en kompis, Lisette.

Jag har skrivit en lista på hur många dagar det är kvar tills jag åker. Så jag kryssar för för varje dag som går. Och så har jag satt ut alla helger, tisdagar (då jag är ledig) och sommarlovet. Så om man ska räkna skoldagar är det mindre än 100 dagar kvar! Jag har aldrig sett fram emot något så mycket som jag gör nu. Men jag får inte glömma att ta vara på tiden här hemma nu. Så jag ska vara med alla så mycket jag bara kan innan jag åker. För jag kommer verkligen sakna er här hemma när jag har åkt iväg. Och förlåt om jag har tjatat väldigt mycket om Spanien den senaste tiden. Jag hoppas ni förstår varför. Men tänk ändå, om ett år så är jag där! Jag längtar!


Här någonstans ska jag bo. Det är typ den varmaste delen av hela europa!

RSS 2.0