En obeskrivlig lycka

Jag gick nyss in på hotmail och såg att jag hade fått ett meddelande från svenska skolan. Där stog det:

"Hola Dominique!

Bekräftar att Du är antagen och mycket välkommen att fortsätta Dina studier 2009/2010 hos oss!

Börja packa väskan."


Kan inte förklara hur lycklig jag är. Jag har blivit antagen!!Grattis!

Idag är ingen vanlig dag, för idag är Joellas födelsedag! Hurra! Hurra! Hurra!
A weekend in Stockholm

Kom hem från Stockholm i söndags. Hade en skitbra helg med Lisette, Katti och Fia. Jag och Lisette häslade på på Kattis och Fias skola. När vi skulle gå dit orkade vi inte bära på våra tunga väskor, så jag "råkade" ta med mig en kundkorg med hjul från hemköp som vi körde runt våra väskor i. Sen shoppade vi lite, och kollade på världens konstigaste skräckfilm som slutade utan att man fattade någonting alls. Vi tog givetvis en hel del kort också. Just det, vi sov på en båt på torsdag till fredag, vi delade rum med en till tjej. Hon kan inte ha gillat mig och Lisette. Först kommer vi inklampandes när hon har gått och lagt sig. Sen börjar båda hosta och skratta en massa. Hoppas att hon sov gott trots det. Det gjorde iallafall jag. Här kommer lite bilder från våran stockholmsvisit:


Stockholm, here we come!

Imorgon åker jag och Lisette till Stockholm. Torsdag till fredag ska vi bo på ett vandrarhem i en båt, najs, najs. På fredag ska vi gå med mina kompisar, Katti och Fia till skolan och sedan antagligen gå på stan, sen ska vi sova över hos dom. Lördag och söndag har vi inte riktigt planerat än, men det ska nog bli kul! Wohooo, Stockholm, herre we come!

Adam Tensta

Är ledig imorgon egentligen, men ska gå till skolan på eftermiddagen iallafall. Det är nämligen så att min skola är väldigt bra ibland, imorgon kommer Adam Tensta och ska ha kosert i idrottshallen om jag har fattat rätt. Klart man går till skolan då liksom!

Månadens middag

Jag kom nyss hem från Sandra. Jag, Carro, Joella och Sandra har haft våran middag för den här månaden. Vi lagade inbakat med kroketter, sjukt gott! Efter att vi hade ätit, skrattat och gråtit gick vi och såg på miami inc och idol medan vi pratade på som vanligt. Myyyys! Joella, du får skicka bilder eller lägga upp på din blogg så jag kan sno sen! Pusshej!

RSS 2.0