Shopaholic, that´s me!

I lördags fick jag lite pengar av mamma för att köpa en ny vinterjacka. Etersom jag kände mig nöjd med den jag redan har så tänkte jag att jag kunde lägga pengarna på några mysiga tröjor istället.

Tyvärr kan jag, när jag väl har fått lite pengar, inte behålla dom mer än ett dygn. Det är verkligen jobbigt, men allvarligt talat så klarar jag det inte! Så idag när jag och några kompisar var i stan hittade jag två saker. Först en I love NY t-shirt som jag velat ha ett tag så jag slog till, där rök 200 kronor. Sedan forsatte vi till REDDEVIL där dom har adidasjackor. Det gjorde inte saken bättre. Där hittade jag en skitsnygg adidaströja och kunde inte låta bli att köpa den. Så nu har jag blivit av med ganska mycket pengar idag och dessutom har jag en massa skulder. Jag vet faktiskt inte om jag borde behålla tröjan eller inte, så ni får gärna säga eran åsikt! Nej men, allvarligt talat, det här känns inte bra alls. Mina pengar bara försvinner. Jag kan inte behålla dom. Det går bara inte. Någon som kan bota en shopaholic som mig? Har inget emot tips på hur man kan stå emot att köpa allt fint man hittar i affärerna. Jag behöver lära mig att spara pengar!


Kommentarer
Postat av: Joella

DOMINIQUE DU ÄR SKYLDIG MIG 70 KR (TJÖRNMAT) + 20 KR (KAKOR)!!! och jaa du har gett mig 20 spänn redan med maten kostade 90 spänn per person inte 70 jag sa feeel!!!! sååå geee mej 90 krooonor!!! hoho. behåll inte tröjan domme INTE!!!!!!! du är redan skyldig lisette 1000 riksdaler också!!

2008-09-16 @ 12:58:06
URL: http://talkingbird.blogg.se/
Postat av: Elin

jag tycker faktiskt inte att du ska behålla tröjan :P de känns lite oansvarigt att inte betala skulderna först :P om du fattar vad jag menar^^ å jag menar inget illa bara så du vet=)

2008-09-16 @ 19:45:51
URL: http://dudejustchill.blogg.se/
Postat av: Johanna-

snyggo bild.

2008-09-16 @ 20:01:16
URL: http://hape.blogg.se/
Postat av: sarra

Dominique, du är skylldig mig 80 kronor, och jag måste ha dom pengarna eftersom jag oxå är pank just nu. MÅSTE ha pengarna så fort som möjligt.Tycker du ska vänta med att köpa den domme, lämna tillbaka och få i ordning med alla skulder. Det är bättre att få bort alla skulder, ärligttalat! Lämna tillbaka den!

KRAM

2008-09-16 @ 21:31:54
URL: http://sarrorra.blogg.se/
Postat av: Lissan

aso domme du e skyldig mig typ 1000kr:O pengarpengar!:D

2008-09-17 @ 23:44:17
URL: http://metrobloggen.se/kinderagg
Postat av: Emily

Jag förstår precis vad du menar! Så fort jag får pengar så springer jag hem och beställer kläder från internet eller så åker jag in till stan och shoppar upp allt, sällan att jag kommer hem med pengar kvar:P

2008-09-18 @ 07:07:55
URL: http://kaerlsson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0