Dagens bästa citat!

"Ni är motsatsen till Einstein"  Så sa Johan förut om mig och Lisette. Det roliga är att Lisette svarade "Aha och VAD är det då?". Ett typiskt exempel på att vara kinderägg. X) HAHA


Vad är en människa?

Ska skriva om vad en människa är, undrar bara vad ni ser som en människa?


I wish I could fly

När jag läste en dikt på Sarras blogg blev jag lite sugen på att skriva jag med och så här blev min dikt:

Sometimes I wish I could fly,
I wish I could jump high into the sky,
I wish I had a pair of wings,
They would bring me louds of things,
I´m happy even though,
flying in the sky will always be a no,
because I can fly without wings,
I can fly without jumping into the sky,
I can fly of hapiness, I can fly in my dreams,
I will always be able to fly,
Even though I´ll never be able to fly into the sky.

Written by Dominique

Vintrigt värre

image40                                                                               
Underbara benvärmare som kommer från nuknuk. Tror jag ska köpa ett par fast att det är vintrigt, jag kan ha dem i vinter om jag fortfarande tyycker om dom. Men då kommer dem säkert inte finnas kvar. Men snygga är dom, så det får nog bli ett par. Oj, mitt studiebidrag kommer försvinna så fort jag får det. Aja, det är alltid trevligt med en fräsh garderob och det är ju mest kläder jag vill lägga mina pengar på. Måste tillbaka till pluggandet, har spanskaprov imon, kuss och pram!

Blommigt

image39
Titta vilken fin klänning jag hittade på amanda bergs blogg.
Älskar verkligen blommigt, det skulle vara riktigt snyggt med en sån här till sommarn. Tyvärr vet jag inte vilket märke det är, om jag hade vetat hade jag köpt den på en gång, även om den kostat över 1000-lappen. Om nån vet så får ni gärna säga till! Ska gå och lägga mig nu, men imorgon är det ingen skola för min och Lisettes del så sovmorgon får jag iallafall. :) Godnatt!

Drömlinnet?

image38
Bilder: http://www.vemod.devote.se

Jag kollade runt på lite bloggar och lyckades klicka mig in på http://www.vemod.devote.ses blogg. Där hittade jag mitt drömlinne. Rödvitrutigt med en rosett! Så sött! Förvånansvärt nog kommer det från H&M, jag som hade tröttnat på H&M och knappt trodde de hade några fina kläder längre. Men det här linnet tycker jag verkligen om, måste kila iväg till H&M och se om det finns kvar (Men det får nog bli imonn, måste plugga idag och sen ska jag förmodligen grilla.). Men visst är det fint? =)

MSN

image37
Så snälla är jag och Carro mot varandra på msn, haha.

Vart har sommaren tagit vägen?

Vad har hänt, vart har sommarn tagit vägen?
Äntligen hade sommarvärmen kommit, trodde jag...Men neeej, INTE! För en vecka sen trodde jag att stranden, glass och shorts/klänning/kjol/flipflop/linne/t-shirt/bikini/gå barfota/grilla/glass/vara ute/springa/bada/resa/ skulle bli min vardag så fick det visst bara bli i typ en vecka. Men sommarn kommer nog snart igen, här har jag iallfall någonting som kan göra er glada tror jag. =) Happy reading!

Jag, Lisette och Carro skrev en sommardikt, och den blev bara sååå bra! Haha ;) (Lite Björn Gustavsson stuk på det hela!):
Vad är det första du tänker på när du hör ordet sommar?
Jo, glass som rinner ner för min kind
Cola som svalkar min hals - vill du dansa vals? (tänker jag ibland)
Färskpotatis som kletas med smör och gör så att man nästan dör (Om man äter dom för fort så att säga)
Smält choklad som sipprar ner för mina mungipor medan jag sitter och tittar på mina vitsippor och all annan por(r)
Nu börjar ramsan lida mot sitt slut
SLUUUUT!, säger knut. (eller asså vi menar ju vi)

Vill även säga att denna dikt har fått mycket positiv kritik!:
 "Den är helt otroligt bra" Caroline
 "Helt fantastisk" Dominique
 "Har aldrig läst nått bättre ju" LissanLjusrosa Ipod, mobil eller kamera. . .

image34
Hej bloggen!
Just nu har jag typ problem med ekonomin, som vanligt, hmm. Det finns mangder av saker jag vill ha, en ljusrosa ipod, en ny mobil och en kamera och sjalvklart en massa nya klader. For tillfallet kanner jag mig valdigt inne pa att kopa den har rosa ipoden. Men samtidigt vill jag valdigt valdigt garna ha en kamera. Jag borjar nog med ipoden, det ar sa harligt till sommarn att ligga och lyssna pa musik nar man ar pa stranden, helt underbart! Jaaa, nu far jag se till att kopa den, innan jag slosar bort mina pengar pa en massa annat...

My love...

...jaaaa, alskar denna kjol, den ar valdigt fin och ska bli min!
Kjolen och vaskan kommer fran Attraktivt by Amanda och ar sa sjukt snygga, kjolen ar nog den finaste jag nansin har sett. Maste bara bestalla dem innan alla andra. For tillfallet ar jag egoist. Borde nog ga och lagga mig nu, men det far bli om en stund, maste bara kolla runt pa lite bloggar forst. Godnatt! Och Grattis igen sota Elin, Katti och Fia!
image32image33

Graaaaatttisss!!

Grattis världens bästa Elin, Katti och Fia!! <333
Hoppas ni har haft och kommer ha en riktigt bra dag!
image29
image36


Slaaajm, what´s our problem?

Tjeeeen!
Idag "slutade" jag och Lisette tidigt kan man säga. ;)
Vi gick hem till Lisette och bakade pizza, asnajs! Sen fick
Lisette som är fluckillfnissig för sig att göra slajm. Haha.
Och ni ser ju hur det gick! Ibland måste man få vara lite barnslig eller fluckillfnissig ( flummig lite killhumor eller barnslig som den också kan kallas och fnissiga ;))
Måste gå, tjeeendå!


Keds


Kan inte skriva med de tre sista bokstaverna for tillfallet, sa jag skriver mer sen.
Tankte bara saga att jag har kopt de vita kedsen och funderar pa de bla med.
Visst ar dem fina?
Ha en bra lordag! Kram

Shopping i Varberg

image21
Jag och Lisette var lite desperata, vi ville ha ett par jeansshorts från Bikbok, men de var slut precis överallt och vart man en fråga sa dem samma sak. =(=(=( Vi ringde till en massa bikbok affärer och tillslut ringde jag till varberg där det fanns ett par kvar (i storlek small iallafall). Men nu har vi dem! Ibland när man vet vad man vill ha är det lika bra att åka dit och köpa det, istället för att bara ta förgivet att det kommer komma till Göteborg. Allt tar ju bara slut här på en gång. Den sidenjackan jag ville ha försvann ju typ på en dag. Säg gärna till om ni vet vart man kan köpa sidenjacka, jag åker vart som helst (nästan iallfall x)), jag MÅSTE bara ha en. Herrrå sålänge!

Första doppet

image20
Jag och Lisette hade håltimma och tog moppen till långvattnet för att bada! Haha, det var krampkallt kan man ju säga, men nu kan vi iallfall skryta om att vi har badat i år. ;)

RSS 2.0