Give me these, please.


Ny header?


Äntligen!

Slutkörd! Ja, det är nog det enda och rätta ordet för hur jag känner mig just nu. Var på jobbet idag, första gången på nästan en månad! Blev överlycklig igår när de sa att jag fick jobba idag, för jag behöver verkligen pengarna. Började klockan 06:00 imorse och sluta 15:00. Jobbade precis hela tiden, tog inte ens en kort lunchpause! Som tur är får man OB1 på söndagar, alltså fick jag äntligen ihop en slant, så att jag inte ligger back längre. Nu ska jag nog gå ut i värmen och njuta av solens sista timmar. Mitt rum är nog varmare än vad det är utomhus - som en bastu! Jag kokar. Jaja, vi hörs väl ikväll, nu ska jag steka och få lite färg om det nu går vid den här tiden på dan? Har ni haft en bra dag? Vad har ni hittat på? Stranden?

Åhh nu hör jag mina söta grannar plaska i deras pool. Nu går jag ut. Puss & kram.

En vän

En vän är en sådan som man ska kunna ha galet kul med. Kunna skratta med. Kunna gråta med. Och kunna vara sig själv med. En som denna helt enkelt. Katti, jag vill bara säga att du är underbar!

En fråga.

Jag undrar bara en sak. Jag har skrivit ganska länge om mode och kläder nu. Något som intresserar mig väldigt mycket. Tänkte bara om ni vill ha mer eller mindre av något i bloggen? Alltid bra att få veta.

Och en sak till. Ibland har jag uppemot 50 läsare. Trots det får jag inte så många kommentarer. Tänkte bara säga det att en kommentar aldrig skadar. Jag hoppar och skuttar av glädje så fort jag ser att någon skrivit något, inombords iallafall. Bara så ni vet.

Puss

Monday in pictures


Framme


Jag kunde visst inte vänta med bloggandet tills tisdag. Eftersom vi ändå loggade in på datan nu ville jag passa på att skriva lite.

Jag gick upp klockan fem imorse, gick inte och la mig förrän klockan fyra. Klockan sex åkte vi hemifrån och jag kom fram till Stockholm vid tolvtiden. Då hade mina kompisar, Katti, Fia och Mittra precis vaknat och satt och åt frukost. Sen när segisarna hade gjort sig i ordning åkte jag och Fia in till stan och shoppade lite. Jag fick bara köpt ett linne och ett par örhängen, men vi ska dit imorgon igen, så då ska jag nog köpa lite mer. Det är så kul att kolla i affärerna här, här finns ju massvis med roliga och speciella affärer som inte finns i Göteborg, bland annat secondhand affären beyond retro och American Apparel. Vi har nog inte gjort så mycket mer än att shoppa idag, jo fotat lite, så jag kan ju slänga in en dagens outfit sen om ni vill? Annars kommer nog bilderna upp imorgon eller på tisdag. Snart ska vi äta middag och åh så gott det luktar! Typ grillat tror jag! Mums! Har ni hittat på något kul idag?

Kram Domme


Ett tips och en impuls

Först så tänkte jag bara tipsa er om en sida där man kan få gratis biobiljetter och presentkort. Det är helt gratis och man ska samla poäng. När man har fått en viss poängsumma får man välja om man vill ha biobiljetter eller presentkort. Skitbra! Klicka här.

Från en sak till en annan... Igår fick jag en impuls. Jag bestämde att jag skulle åka till Stockholm imorgon, så dit drar jag om sju och en halv timma. Antagligen kommer jag inte vara så aktiv på bloggen när jag är där. Jag ska hälsa på några kompisar och eftersom jag åker hem redan på tisdag igen kommer dagarna vara fullspäckade. Jag ska se till att det blir många bilder som kan komma upp på bloggen sen. Det kommer bli riktigt kul att få träffa stockholmarna imorgon. Jag har inte packat än, så måste nog sätta igång med det nu, men jag kanske skriver sen igen innan jag åker. Annars hörs vi på tisdag. Puss hej!

Din stil


Som ni såg i förra inlägget så har även min kompis lagt in en bild på din stil.
Rösta på henne också! (Jag tror att tävling är avslutad, men eftersom de inte visar en vinnare förrän på måndag kan man ju lika väl passa på och rösta för säkerhets skull.)

Tack för alla röster!

Puss

Hopp


Foto: Sarra

Tänk att få bli modell för en dag, att få vara modell mellan 5-8 timmar. Tänk att det sedan publiceras i någon tidning, Det skulle vara oförglömligt, men samtidigt känns det omöjligt. Vi är ju hundratals som har skickat in bilder till feber.se, med hoppet om att en vacker dag få stå i rampljuset och vara den som syns. Jag hoppas, verklgen hoppas på att det kan bli jag. För det kan det, det kommer ju bli någon av alla dessa bidrag. Det skulle vara underbart att få vara den som stog framför kameran för en dag. Det får jag nästan aldrig, inte ens framför en DIGITALKAMERA. För jag äger ingen. Jag hoppas fram till måndag. Men även om jag inte vinner blir jag glad ändå, det kan ju trots allt bli Sarra. Och även om det inte blir någon av oss får jag glädjas av att någon annan får stå där framför kameran. En dag kan det bli jag. Feber.se kommer säkert ha mer tävlingar i framtiden. Och då ska jag vara med. Det tycker jag att ni också ska vara, för tänk vilken vinst! En sådan vinst som man aldrig kommer glömma.

Flowers


Jag älskar ju blommigt, så kunde inte låta bli att beställa denna söta klänning från http://www.in-the-spotlight.se/. Den ser ju så fin och sommrig ut. Nu måste jag verkligen sluta köpa blommiga plagg, hela min garderob består snart av blommigt. Den här klänningen får nog bli den sista. Den finns även i vitt.

Stockholm Streetstyle!

Jag skickade in bilden med min dagens outfit som jag hade häromdagen till stockholmstreetstyle. Jag trodde verkligen inte att jag skulle komma med, men så tittade jag nu och märkte att min bild var högst upp på sidan. Åååh vad glad jag är. Rösta gärna! :)


http://dinstil.feber.se

Är han inte underbar?


Dagens Outfit


Småblommig tunika, H&M
Svart kofta, Rut mf
Jeans, Cubus
Skorna är keds

A Magical Moment

    
     
   


Wonderful


Back from the paradise

Hemma igen. I lördags kom jag hem från paradiset. Ja, det är verkligen ett paradis. Vet inte riktigt vart jag ska börja någonstans, kanske lika bra att lägga upp några bilder istället. Texten kommer bli flera mil lång annars. Hur som helst så hade jag en underbar tid med vännerna i Spanien. Det blev för det mesta sol och bad, men också lite shopping. Färg fick jag, men det känns som den har försvunnit lika fort som den kom, så jag tänkte sola idag. Jag vill verkligen åka tllbaka snart igen. För Torrevieja is wonderful! Puss på er.

RSS 2.0