Vad är en människa?

Ska skriva om vad en människa är, undrar bara vad ni ser som en människa?


Kommentarer
Postat av: Fatty-Zao

Människa (Homo sapiens), där underarten Homo sapiens sapiens, det vill säga vad vi i dagligt bruk kallar människa, även kallas förståndig människa eller modern människa. Homo sapiens är en art av släktet Homo (tillsammans med bland annat neandertalmänniskan och Homo floresiensis) som tillhör familjen hominider som i sin tur tillhör ordningen primater. Afrikas människoapor som föreställer människans förfäder tillhör familjen pongidae (jämför: hominoider, homininer). Det vetenskapliga namnet kommer från latinets homo (människa) och sapio (vis, tänkande, med urskillningsförmåga).

2008-05-21 @ 19:48:49
URL: http://sarrorra.blogg.se
Postat av: Fatty-Zao

HAHAHAHAHAHA! Erkänn roligt? :D

2008-05-21 @ 19:49:07
URL: http://sarrorra.blogg.se
Postat av: Hanna

Hej!
Jag vet att du följer min blogg, tack för det, och nu vill jag bara säga till dig att jag ska ta en bloggpaus. Därav lösenordsskyddet på bloggen. Jag vet inte när jag är tillbaka, jag kan inte säga det. Just nu vill jag bara ta en paus bara.
Tack för att du följde och gillade min blogg!
Kramar
Ps. Juste, kanske ska svara på din kommentar med ;) Kjolen kommer från en affär i Växjö som heter Olssons. Vet inte om ni har den i Göteborg. I alla fall så var den jättedyr, kostade typ 700 kronor.

2008-05-21 @ 19:50:40
URL: http://vemod.devote.se
Postat av: Fatty-Zao

Nää okej.. Vad jag seeer som en människa.. jadu den va lite klurig ;) hahaha.. asså menar du vad vi ser som en människa.. asså vad som får kallas för människa eller vadå?

Jag fattar inte frågan DOMINIQUE!!!

2008-05-21 @ 19:51:32
URL: http://sarrorra.blogg.se
Postat av: Domme

Svar till Sarra: Haha, Sarra, jag vet frågan är svår, ska skriva en hel uppsats om vad en människa är! Jag blir typ knäpp i huvet när jag tänker på frågan. Men ja, det handlar om vad en människa är för nånting, typ nån som kan tänka och sådär eller med kött och blod och bla bla bla.. Det känns ju knappt som man kan svara på frågan, den är så enkel men ändå så svår!

2008-05-22 @ 00:59:47
URL: http://Domme.blogg.se
Postat av: Sarra

Frågan är ju typ inte enkel NÅGONSTANS! hahaha.. Men okej. Typ, människor personer? :S Människan är väl från början ett djur så igentligen kan man kalla människan för en Djursort, samma som det finns apor, lejon, katter, hundar så är vi Människor. Om du förstår vad jag menar.. Kramiiis

2008-05-22 @ 11:56:10
URL: http://sarrorra.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0