En fråga.

Jag undrar bara en sak. Jag har skrivit ganska länge om mode och kläder nu. Något som intresserar mig väldigt mycket. Tänkte bara om ni vill ha mer eller mindre av något i bloggen? Alltid bra att få veta.

Och en sak till. Ibland har jag uppemot 50 läsare. Trots det får jag inte så många kommentarer. Tänkte bara säga det att en kommentar aldrig skadar. Jag hoppar och skuttar av glädje så fort jag ser att någon skrivit något, inombords iallafall. Bara så ni vet.

Puss

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Din blogg är bra som den är. Den är personlig!

2008-07-24 @ 22:13:57
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Domme

Svar till junitjej:

Åhh så glad jag blir! Tack. :)

2008-07-24 @ 23:18:28
URL: http://domme.blogg.se/
Postat av: Joella

Din blogg är bra som den är, skriv vad du känner för och gillar, det gör ju att man gillar bloggen. =)

2008-07-25 @ 22:45:26
URL: http://talkingbird.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Hej,

Jag tycker också din blogg är bra som den är, har börjat följa den nu, är inne flera ggr om dagen när jag är på jobbet hehe, så uppdatera varje timme dagen ;) hehe nee..

Men hoppas allt är bra med dig!

2008-07-26 @ 11:27:50
URL: http://www.in-the-spotlight.se
Postat av: Domme

Svar till Madeleine:

Vad kul att höra! Då fortsätter jag som gör då.

Jodå, allt är bra. Har fått min fina kläning nu. Jättenöjd! Hur går det med webbshoppen? Jag kanske kan göra lite reklam om du gör reklam för min blog eller nåt? Hur är det med dig annars då? :)

2008-07-28 @ 07:54:51
URL: http://domme.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Härligt att du blev nöjd!

Ja absolut det ska vi kunna ordna! Hur vill du att jag gör reklam? Eller jag kanske kan komma på nåt bra. Webbshopen går bra men det är som sagt svårt att nå ut till alla men det börjar arta sig!

Det är bara bra med mig, hur mår du? Hade du det bra i stockholm?

2008-07-28 @ 08:52:39
Postat av: Domme

Svar till Madeleine:Jag kanske kan lägga upp en länk på sidan av bloggen, så som det är på många andra bloggar, så att de kan klicka sig in till din webbshop. Så kanske du kan göra samma sak på din hemsida? Problemet är bara att jag inte vet hur man gör, men jag kan nog höra med någon som har reklam på bloggen. Det skulle ju vara bra för både dig och mig, så du får mer kunder och jag mer läsare. :)Jodå, stockholm var kul :), ska tillbaka dit den 4:e augusti. Hehe, reser ganska mycket just nu, men en kompis som bor där ska flytta till Miami, så vill ju passa på att träffa henne innan hon åker och så ska jag häsla på några andra kompisar där. Just det ja, jag såg att paketet var från Tullinge! Tyckte det var riktigt kul, då min storasysster bor där, så jag kanske åker dit också när jag är i Stockholm om hon är hemma då. :P

2008-07-28 @ 20:15:13
URL: http://domme.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Det låter jättebra. Jag kan sitta och pilla lite på min hemsida idag och se om jag kan fixa det. Men det skulle vara kul om tog bild på dig i klänningen så kan jag länka den bilden och skriva din bloggadress under. Jag tror jag vet hur man fixar länkar också på bloggen, jag ska försöka lite idag :)Jag tyckte jag kände igen en av dina kompisar från bilderna, hon i mörkt hår, vart bor dom någonstans?

Jahaa va roligt, vart i tullinge bor hon? Hur gammal är hon.. Säg till ifall du kommer till tullinge så kan du få prova jackan kanske ;)

2008-07-29 @ 08:36:49
Postat av: Domme

Okej, jag kan försöka fixa en bild, dock kan det ta lite tid då jag inte har någon kamera. Imorgon eller någon av de kommande dagarna ska det nog gå att få att foto på mig och klänningen. Jag hittade hur man kunde länka, men bara med en länk och vid sidan av bloggen. Helst vill jag ta någon bild från din hemsida och klistra in på bloggen, så det syns mer och ser bättre ut. Om du vet hur man gör, får du gärna förklara. :)Mina kompisar bor i Täby. Min storasysster bor i närheten av Huddinge och är runt 30. Jo, men om jag ändå åker dit så kan jag ju komma och kolla på jackan, om jag har tid då. :)

2008-07-29 @ 11:38:43
URL: http://domme.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Hej igen..

Du skulle inte kunna kopiera din css-mall samt din kodmall från din blogg och spara i ett dokument och skicka över till mig, så ska jag försöka få in annonsen i din blogg. Jag tror jag vet hur man gör nu.I så fall kan du skicka den till madeleine@cedercrona.com

2008-07-29 @ 13:10:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0